fredag 16. september 2011

Oppgaven og Første utkast av min rase i spillet

Første utkast av hvordan jeg tenker at rasen min skal se ut, det blir mest sannsynligvis en god del endringer og forbedringer videre.
Prosjekt: Spilldesign

 Oppgave 1: Utvikle/designe en egen rase med dets utseende, personlighetstrekk/egenskaper, historie/kultur og tilhørighet (samfunn/miljø/planet) praktisk/individuelt arbeid.
Krav: - Være nyskapende og unngå å bli for opphengt i den virkelige verden eller bruke andre sine ideer, samtidig som vi holder oss til sjangeren. - Ha et klart skille mellom rasene med bakgrunnshistorie, utseende og kultur. - Illustrere det meste gjennom tegninger/skisseringer, en liten forklaring burde følge med. - Dokumentert alt av fakta/planer om rasen og alt som lages til den.
 Øvelser: - Bli bedre med perspektivtegning/dybde og posering. - Ta i bruk Geometriske former for å bli bedre med å tegne kropper. - lære bedre måter å tegne muskeloppbygning, Ansiktsstruktur og lære mer om lys og skygge. - Prøve å få mer teknikk inn i tegningene.

Oppgave 2: Utvikle/designe samfunnet/miljøet med dets historie og tilhørighet (planet) – skriftlig med illustrasjoner praktisk/individuelt og gruppearbeid.
 Krav: - Vi skal bli ferdig/komme godt i gang med prosjektet før første termin er over. - Være nyskapende og unngå å kopiere ting fra andre, kan se etter inspirasjon men da må det endres før det tas i bruk og vi må ha med kilder. - Holde seg til valgt sjanger og sjangertrekk. - Alle ideer, planer og fakta skal dokumenteres skriftlig og hvis mulighet, illustreres gjennom tegning.
 Øvelser: - Øve på landskapstegninger i tillegg til interiør og eksteriør skisseringer. - Tegne bygninger og objekter. - Lære å lage forskjellige kles design og andre dagligbruks objekter.

 Oppgave 3: Diskutere/Dokumentere hvordan spillet skal fungere og utspille seg, dets funksjoner og spillhistorie, hvordan spilleren blir introdusert og samhandler med resten av verden. Skriftlig og muntlig/Gruppearbeid.
 Krav: - Klare å gjøre rede på hvordan spillet utspiller seg. - Finne et mål med spillet, i tillegg til å lage konflikter og problemstillinger spillet skal ta opp. - Klare å finne ut hvordan spilleren hører til i samfunnet og hvor stor innvirkning han/hun skal ha på de rundt seg.

Jessda, dette er da selve oppgaven vill jeg si. Alle i gruppa har en ganske så lik oppgavebeskrivelse, så dette dokumentet har jeg planlagt sammen med Marius i gruppa mi, vi har vell også for det meste like øvelser og krav vi tenker og komme gjennom :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar