lørdag 8. oktober 2011

Må vell ha et innlegg der jeg forklarer om rasen.

Rasen min er ganske så menneskelige, men de har noen trekk fra dyr, fordi i motsetning til vanlige mennesker er disse utviklet videre fra store katte-dyr i stede for aper. De er ikke utviklet helt 100 % mennesker, de har levd i skjul blant dyrene, helt til det etablerte seg andre menneskelige skapninger på kontinentet. Denne menneskekatterasen hadde en gang mange fler dyre-trekk, som klør, pels osv. det eneste som gjenstår fra det "dyriske" nå er: ørene, halen, tennene, øynene og noe av instinktene.

Siden de har mistet all form for klør og ting som kunne hjelpe dem å angripe nå, så har de måtte finne andre former for å kunne gjøre skade på, de har startet å lage en masse forskjellige våpen og er ganske så satt inn på dette.
Våpen er et "must" for rasen, fordi de er ganske så .. aggressive, om de først kommer i konflikt med en annen skapning.

Dette er vertfall min foreløpige idé, mulig det kanskje blir noen endringer etter hvert. :)

2 kommentarer:

  1. Fint å lese om rasen din! Rasen din er aggressiv, sier du.Er det fordi de liker det, eller fordi de er truet og må forsvare seg?
    Fine tegninger - du har sikker og elegant strek!

    SvarSlett
  2. De er vell aggressive av litt forskjellige grunner, mulig de ble tvunget til det en stund, men det utviklet seg vertfall til et instinkt, og de begynte å konkurrere om hvem som var best og slikt.. såååå, det har blidt en del av demmes livsstil.

    SvarSlett